Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Debatten åbn for alle (3/3)


 (slettet)
(11) 02-07-2016 kl. 14:42

For det første, så har hele spørgsmålet om adgang til debatten kørt et stykke tid. Jeg har haft en god, konstruktiv dialog med kundeservice og jeg synes det viser initiativ og velvilje, at de handler herefter.

Af brev fra d. 9/6-2016:

Kundeservice
09. juni 2016 kl. 09:08
Hej Paw
Tak for dine forslag.

Vi kan godt give det et sidste forsøg med at åbne Debatten for alle, så den ikke kræver betaling. Vi skriver i Debatten når det er ændret.

Mvh.
KundeserviceNogle mener åbenbart, at debatten er blevet "useriøs". Så kan man jo bare holde sig væk -eller også kunne man prøve at støtte op om initiativet og gøre en aktiv indsats for at sætte det "seriøse" aftryk på den, nu hvor muligheden faktisk foreligger. Det er altid nemt bare at brokke sig.....
Selvfølgelig er der udgifter forbundet med at drive et site som dette. Om den nuværende betalingsløsning er optimal vil jeg ikke forsøge at vurdere, men jeg ville da for min del se med glæde på konkrete forslag til alternativer.

EDIT: Slåfejl!Redigeret 02-07-2016 kl. 14:44HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.