Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Open Broadcaster Software (1/2)


 (slettet)
(1) 09-06-2014 kl. 23:45

Hej hotters!

Jeg har et issue med OBS, ved godt det ikke har så meget med fotografering at gøre, men det er videorelateret så tænkte det alligevel var lidt relevant at smide herind!

Jeg skal optage nogen spil med OBS til privat brug, men det lagger altid en del og google kan desværre ikke hjælpe
Så hvis der er nogen herinde der ved noget om programmet kunne det være superlækkert hvis i smed en besked, da det her issue ikke kan formuleres ordentligt hér

HMU letwe7, 31
(2) 10-06-2014 kl. 00:06

Svar på indlæg nr. 1 af SwaggerJagger:

Nu bruger jeg selv Fraps, men det burde være samme problem. Din computer (dit setup) er ikke godt nok. Det er ikke noget under hvis du kører med en bærbar. Vil man spille de store spil med optagelse uden at det påvirker performance, så skal du sidde med to SSD'ere, hurtig processor og rigeligt med RAM. Det er højst sandsynligt det der er galt. (slettet)
(3) 10-06-2014 kl. 00:13

Svar på indlæg nr. 2 af WhiskyTiger:

Nu er det dog sådan at jeg sagtens kan optage nogen spil og dele af spil, men på et tidspunkt lagger det eller fryser fuldstændig i optagelsen mens spillet kører fint.
En af mine tech-nørd venner siger at der er noget galt med mine settings, men jeg har de samme som ham..

Anyway, det kunne godt være at det er problemet det du siger, men så giver det bare ikke nogen mening at det kun er nogle spil eller dele af et spil der er et problem.. Det er ikke ligefrem fordi der er Battlefield eller noget andet der trækker en del som jeg optager.. (slettet)
(4) 10-06-2014 kl. 01:49

Det kommer også an på hvordan du optager dem. Screen capture, window capture, game capture.

Fraps er lort da du ikke kan customize nogle settings rigtigt, og det tygger enormt meget på dit system, især CPU. OBS er det eneste program hvor jeg ikke kan mærke at det optager.

Det kommer så også kraftigt an på dit setup, men programmet er så fleksibelt at det skulle være intet problem at optage uden at det lagger.

Men her er mine settings til 1080 30 fps optagelse.

piclair.com/data/y8fcb.jpg

piclair.com/data/khef0.jpg

Hvis det lagger, så prøv at lower settings. Der er masser af guides på deres forum.

obsproject.com/forum/resources/cate...

Redigeret 10-06-2014 kl. 01:50

Redigeret 10-06-2014 kl. 01:51 (slettet)
(5) 10-06-2014 kl. 16:07

Svar på indlæg nr. 4 af Furious:

Du er en skatHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.