Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Nyt kamera (1/3)


 (slettet)
(1) 28-01-2014 kl. 11:38

Jeg er begyndt at kigge efter nyt kamera, men det er jo en ren labyrint, og jeg har ikke forstand på kameraer og hvad i alverden jeg skal kigge efter?
og hvor en stor rolle spiller det at det er et spejlrefleks kamera?
Så mit helt store spørgsmål er, hvad skal et godt kamera indeholde? (slettet)
(2) 28-01-2014 kl. 12:02

Svar på indlæg nr. 1 af Charlie Hotel:

Er jo umuligt at svare på, da det rigtigt meget kommer an på hvad du vil bruge det til og hvad du fx vægter højst. Så det skal du først beslutte dig for.

Men nej et digitalt spejlrefleks er slet ikke nødvendigt. De fleste ender alligevel med at købe for mere end de evner at udnytte. Samt skal man også sætte sig ind i diverse opjektiver, da de er mindst lige så vigtige som selve huset. For langt de fleste kamerabrugere er spejlreflekskamera et unødvendigt dyrt køb, samt er det heller ikke det mest praktiske hvis mm tager dets størrelse i betragtning. (slettet)
(3) 28-01-2014 kl. 12:15

Svar på indlæg nr. 2 af NuMedNytNavn:

Kameraet kommer nok mest af alt til at blive brugt til mit studie - Biologi, hvor jeg rigtig gerne vil kunne dokumentere vores forsøg med flotte billeder. Der udover er det også bare til hobby-brug.
Jeg har overvejet et hybridkamera, det virker lidt som det bedste fra begge verdener. Men kan man så købe nye objektiver og på den måde "opgraderer" kameraet hvis man får brug for det? (slettet)
(4) 28-01-2014 kl. 12:41

Svar på indlæg nr. 3 af Charlie Hotel:

Ja deres laves hele serie af objektiver til deres kamera. Men igen her kan du hurtigt bruge mange flere penge end du evner at få ud af kameraet. God fotograf kan tage gode billeder med alle kamera da det grundlæggende handler om forståelse af lys og kameraets evner og begrænsninger. (slettet)
(5) 28-01-2014 kl. 12:56

Hvis du skal bruge det til biologi, så kunne du købe et Pentax K-50. Da detter er yderst robust og kan tåle regn osv.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.