Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Nattelivs fotograf (1/2)


 (slettet)
(1) 16-09-2012 kl. 23:59

Hej.

Jeg går lidt med tanken om at begive mig lidt ud i nattelivet med mit kamera. En af mine venner sagde jeg skulle tjekke DKBN ud fordi jeg kunne få nogle fordele ved at være fotograf for dem.
Men efter at ha tjekket lidt op på det fandt jeg ud af at de ikke søgte fotografer længere og det virker til de har en negativ vækst omkring besøgende på deres sites og mængden af billeder.

Nu er jeg ikke så fandens meget inde i gamet med hvad angår specifikt at være fotograf i nattelivet. Men har da taget billeder med DSLR i 5 år ish.

Jeg syntes det kunne være rigtig rart hvis der var noget ligende DKBN hvor man kunne ansøge. Mest af alt så man havde nogle som lavede aftaler med diskoter og ligende for en så man ikke skulle gøre andet end at dukke op med sit grej.

Er der nogle der kender sider ligende eller bedre end DKBN så ville jeg være rigtig glad for det. Ellers må jeg til at maile lidt rundt.
Tips er også velkomne.

Mvh
Christian :) (slettet)
(2) 17-09-2012 kl. 00:00

Svar på indlæg nr. 1 af CKyed:

Nu har jeg ikke så meget forstand på det, men kunne du ikke kontakte eventuelle eventfirmaer? Dem der har de der eventpiger, som render rundt til diverse arrangementer på diskoteker? (slettet)
(3) 17-09-2012 kl. 00:24

Mener bestemt Cult har fotografer ude. Måske du kunne tjekke der :)? (slettet)
(4) 17-09-2012 kl. 00:52

Jamen ellers kunne du jo os være frisk at spørge forskellige bar og pubs og klubber om de kunne tænke sig en fotograf i nattelivet ^^ (slettet)
(5) 17-09-2012 kl. 14:18

Tror den nemmeste løsning er at få fat i et par diskoteker og være det for dem, så de selv kan smide deres egne billeder på Facebook..

Det er der hvertfald en del der gør rundt omkring :)HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.