Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Skal have mig et kamera (2/2)


 (slettet)
(6) 18-09-2012 kl. 20:13

Det har slet ikke noget med kamera at gør :)
når du tage billeder, så handler det om teknik

men hvis du tænke på skarphed og bukah, ISO, shutter speed osv. så skal du tænk på et godt kamera
men hvis du skal bare tage normale og gode billeder så høre efter W på Hot
Canon Ixus 220

Jeg er selv amatør fotograf, og har taget billeder med billig og dyr kamera, og love dig at du kan ikke se forskel :)

tjek min hjemmeside ud og se om hvis du kan se forskel

www.bababaker.dk

så alt handler om teknikken :) (slettet)
(7) 29-10-2012 kl. 16:23

Svar på indlæg nr. 1 af Stalkeren:

Købte mig et Nikon d3100 sidste sommer for 3000 kr brugt, og det er virkelig et fantastisk og nemt kamera at betjene! kameraet kommer i dansk udgave, og ved en enkel knap kan den fortælle dig alt du vil vide om den indstilling du har valgt, og endda i lette og forståelige ord.

Ville foreslå du købte den nye model istedet dog. D3200 kommer med godt og vel 24 megapixel, og kan stort set alt. D3200 er Nikons billige spejlrefleks kamera, og er døbt som et af de bedste til prisen :)

For ny kan du få det for godt og vel 8-9000 kr :)

Check evt. www.facebook.com/Worldphotography.d...

Alle billeder er taget med mit Nikon d3100 :) (slettet)
(8) 29-10-2012 kl. 16:41

Nu er emnet lidt halvgammelt, men wtf, I'm bored so I'm gonna answer!

Jeg har købt mig et Canon EOS 1100D som stod til 2499, det er jeg ovenud lykkelig for. Jeg tror ikke man som førstegangskøber kan mærke/se forskel på om det er et kamera til 2500 eller et til 5000, først og fremmest skal man jo bare lære at kende kameraet, få fyret nogle billeder af og øve sig i komposition, indstillinger alt efter vejr, lys osv. osv. osv. og der mener jeg et "billigt" kamera er udemærket (slettet)
(9) 30-10-2012 kl. 11:19

Jeg vil nu sige, at man meget nemt kan se forskel på et almindelig godt kamera og så et dslr..
Men jeg har så også fået det råd omkring spejlreflekser, at hvis man rent faktisk skal købe et, så kan man lige så godt smide nogle penge i det fra starten af. Men som de fleste med at spejlrefleks ved, så er det ikke selve kameraet, der bliver den største økonomiske post, men derimod objektiverne :) (slettet)
(10) 06-12-2012 kl. 02:29

Når man fotograferer er det ikke kun kameraet der bestemmer kvaliteten. Det er i højere grad fotografen, men også objektivet der spiller ind.
Jeg har selv et canon eos 1100D som jeg er rigtig glad for! Det er et af de billige på markedet, et godt begynderkamera, og nemt at betjene! Jeg har så valgt at bruge penge på nye og gode objektiver, i stedet for kamerahus. Og leg med funktionerne!! Det nytter ikke at købe et dyrt dyrt kamera, hvis ikke man kan finde ud af at betjene det!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.