Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Når man rider en fyr (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 07-04-2017 kl. 00:41

Er det overhovedet godt for fyren ? Eller er stillingen lidt overvurderet ?

Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg gør det rigtig, jeg synes det er svært !

Hvis jeg gør det op og ned, så går det for langsomt til at jeg får ret meget ud af det og har lidt følelsen af at jeg bare hamre ned i hans lår,
og det gør ondt hvis jeg sidder ret op, men fyren plejer at brokke sig over at det gør lidt ondt på ham, hvis jeg kører frem og tilbage, men der kan jeg gnide og gnubbe klitoris lidt på ham i mens.

Det bedste er faktisk bare hvis jeg læner mig frem, lader ham holde om mig og tage styringen, men så kan man jo ikke påstå jeg rider ham, så sidder jeg bare øverest. Men samtidig ville jeg gerne " lærer " at " ride " ham " rigtig", da jeg føler det er den eneste stilling hvor jeg har lidt kontrol og det er fedt !

Hvad er rareste for jer fyre `?

Piger hvad kan i bedste lide, hvad gør i , for at gøre det ekstra godt for jer ?Redigeret 07-04-2017 kl. 00:44 SørenKS, 35
(2) 09-04-2017 kl. 16:19

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg nyder mest når pigen rider op og ned, så er det frækkest at komme i bund på den måde. Så er frækkest og hårdt/vildt er bedst.
Hvis det er mere intimt er det når hun gnider sig frem og tilbage.
Jeg ka f.eks. Holde længere og komme kraftigst når hun rider migAnonym2

(3) 24-04-2017 kl. 15:11

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Min mand elsker at jeg rider ham. Jeg gør det lidt forskelligt hver gang, men brug dine hofter. Dvs. at du skal kunne holde overkroppen næsten stille, mens du rider ham opretstående ... det hedder vidst twerking i denne moderne verden. Min mand er lidt overvægtig, så min klit får lov til at gnide op ad hans mave og jeg får den helt i bund. Medmindre at han og jeg ikke har barberet os i en måned, har det aldrig gjort ondt på nogen af os :) Gøgler1990, 29
(4) 16-06-2017 kl. 17:34

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg vil sige det er meget forskelligt! om jeg nyder det er helt op til den enkelte kvinde, har prøvet at begge metoder sjorde ondt.. det kommer an på hvordan man passer sammen.. (slettet)
(5) 25-06-2017 kl. 13:10

"Op og ned" får mig til at komme markant hurtigere, end gnubbe metoden. Sætter hun sig samtidg på hug, så går det endnu hurtigere.
Skal det være intimt, så foretrækker jeg at hun sidder og roterer med underlivet. Men begge metoder er lige lækkert.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.