Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Han synes det var ulækkert ?? (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 25-01-2017 kl. 23:39

Min selvtillid er total i bund. Inden for 14 dage har jeg haft to oplevelser der bare har gjort mig vildt usikker på min krop. Må lige dele det med jer og hører hvad i tænker.

En aften for godt 14 dage siden var jeg i byen og da jeg kommer oppe fra baren af og er på vej ned mod bordet til mine veninder, står der to fyre på ca min alder, måske lidt yngrer ( ca 25 år ) hvoraf den ene pludselig udbryder " gud hvor har du store patter " hvortil den anden svarer " ja det kan også bare blive FOR meget ". Jeg bliver helt paf og mumler bare noget med " klap dog i " prøver bare at glemme det og feste videre. Men ja jeg har store bryster og er ikke stolt af det, men synes ikke jeg klæder mig vulgært og går aldrig nedringet af selvsamme årsag. Men denne aften bliver lidt ødelagt af den kommentar og jeg tager tidligt hjem med en veninde og sover.

Ugen efter mødes jeg på en cafe med en sød fyr jeg har skrevet med over nogen tid på nettet. Jeg synes han er vildt sød og de gange vi har skevet og talt i telefon sammen har der også været rigtig god kemi, det er der også på cafen hvor vi spiser. Vi er sammen hele eftermiddagen og er i biografen og om aften tager vi hjem til mig og ser en film og hygger på sofaen. Han sover hos mig og vi ligger og kæler og der er ligesom lagt op til at vi skal have sex, hvilket er helt fint for mig, synes han er mega sød og lækker og føler jo han tænker det samme om mig, sådan har det været hele dagen. Da han rører mig mellem benene siger siger han " gud hvor er du våd " og jeg små griner lidt, kan ikke rigtig greje hans måde at sige det på, det lyder nærmeste bebrejdede og overraskende på en gang, så jeg griner lidt og siger at han jo tænder mig helt vildt, fordi jeg synes han er lækker. Jeg sutter ham og håber han ville slikke mig, men kan godt fornemme at han ikke ville, hvortil han siger at jeg simpelthen er for våd og det tænder ham af, fordi det minder ham om snegle slim !!! jeg har aldrig hørt noget så klamt og mærkeligt, og jeg mister omgående alt lyst til ham og siger at han skal tage hjem.

Helt ærlig har bare krops krise. Det gjorde mig vildt ked af det og jeg følte mig ulækker og samtidig var det bare total mærkeligt.Anonym2

(2) 25-01-2017 kl. 23:44

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Altså, når man siger sådan noget så har man ikke særlig meget at arbejde med. Så er man ikke voksen nok til at indse, hvor meget ens ord kan betyde. Jeg synes det var den rigtige beslutning at smide ham ud, og jeg tvivler på særlig mange fyre finder en våd pige repulsiv. Tværtimod er de fleste fyre indstillet til at finde det tiltrækkende, så jeg tror bare han var en uheldig type, jeg kunne ikke forestille mig der var noget galt med dig.

Så sæt dig med en spand ben n jerrys og prøv at glem den klovn (slettet)
(3) 28-01-2017 kl. 08:01

Svar på indlæg nr. 2 af Anonym2:

Helt enigAnonym3

(4) 28-01-2017 kl. 10:21

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Du har bare været uheldig! det er fyrene og ikke dig den er gal med!
Mange fyre elsker store bryster og finder det frækt man bliver meget våd! tænk på hvilke fyre du går efter.. lyder som douchbags de fyre du fortæller om.. (slettet)
(5) 28-01-2017 kl. 18:19

Der er noget galt med de menneskerHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.