Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Han synes det var ulækkert ?? (2/2)


 Gøgler1990, 29
(6) 29-01-2017 kl. 21:45

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Pkt.1) nu ved jeg jo ikke hvor store dine bryster er søde men for mig skal de i hvertfald være ret store før kæden hopper helt af, altså str. jeg ved sgu ikke helt hvordan jeg skal håndtere dem her Big boobs, yes pleace! og at du er meget våd.. jeg synes selv det er pisse frækt når jeg kan mærke at det tænder kvinden og hun er mindst lige så liderlig Ps. og så elsker jeg sgu egentlig også bare smagen af en godt våd fisse Kapawder, 36
(7) 30-01-2017 kl. 23:03

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Helt ærligt; hvis han ikke vil slikke dig fordi du er for våd, så er han sgu bare "ikke mand nok i sengen". Forstå mig ret, det er da fedt at man tænder sin partner - også i en grad så det både mærkes og ses! Jeg synes personligt ikke der er noget mere frækt, end en kvinde der virkelig bliver våd!!!


Næste gang, så prøv at få en sprøjteorgasme i ansigtet på ham ! Og så kan han sutte sig selv bagefter!

Hvad kommentaren om dine bryster angår, så skal jeg ikke kunne udtale mig om de nævnte attributter, men jeg er da enig i, at det kan blive for stort. Men det er bare min smag - og da bestemt ikke noget man siger til tilfældige folk!
De fleste mænd elsker store bryster, så lad være med, at lade dig slå ud af et par enkelte åndssvage kommentarer! Ud over at mænd elsker store bryster, så er de ofte også enormt dumme at høre på


EDIT: Mig selv - jeg røg af sporet!

Redigeret 30-01-2017 kl. 23:05 (slettet)
(8) 03-02-2017 kl. 18:13

Svar på indlæg nr. 6 af Gøgler1990:

Dude... armypanda, 31
(9) 07-02-2017 kl. 16:37

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Til den første del, dette skal du ikke tage dig så tungt, lige som du har en smag i fyre, har fyre det på samme måde med kvinder, dog lidt uhøflig, at sige det højt.
Eller retter, den første af fyrene virker da til, at godt kunne lidt størrelsen, hvor du nok nærmere har overhørt, den anden, snakke til sin kammerat. men any way, ikke i orden.

Den anden del, igen folk har også forskellig smag i sengen, kan også være han enlig ikke bryder sig om, at skal slikke, og enlig bare brugte, at du var så våd, som en undskyldning, Who knows.
Men ja lige som der nok er ting du ikke er til i sengen, er det på samme måde for fyre, og ja han kunne da havde sagt det på en pænere måde, og forhåbentlig, hvis han havde gjort, havde du vel ikke smidt ham ud? (slettet)
(10) 27-09-2017 kl. 14:16

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Til det første med brysterne: Som andre har nævnt, så har folk jo forskellig smag og nogle fyre kan bedre lide mindre bryster mens andre bedre kan lide store og at nogle enkelte fyre finder dine bryster "for store" betyder ikke at 1. de er det eller 2. at der ikke er en masse fyre, der GODT vil kunne lide dem. Når det er sagt, så er det selvfølgelig helt uacceptabelt at smide de kommentarer efter dig, det er både respektløst og ondskabsfuldt. Men de har formentlig været stangstive og kørt op af en stemning, der har fået dem til at blive overkåde og slynge den slags shit omkring sig. Det er pisseubehageligt at opleve sådan noget, og du er ikke alene med at have fået kommentarer i lignende dur(ikke nødvendigvis ifht. bryster men alt muligt udseende-relateret), det tror jeg desværre at de fleste oplever og hvor er det bare ærgerligt at det skal være sådan.

Til det næste: Sikke en kedelig fyr. Totalt antiklimaks. Det vigtigste er at du ikke tager det på dig. Jeg har heller aldrig hørt om en fyr, der tændte af på at man var meget våd. Nu tror jeg ikke selv at jeg bliver mere våd end gennemsnittet, men jeg har da fået kommentarer igennem tiden på "ih du er våd" eller lign, men det har altid været sagt med begejstring frem for væmmelse xD Hvis en fyr ikke vil slikke en fordi man er meget våd, så er han virkelig bare sær. Der er self nogle, der bare ikke er til oralsex, men det virker mere som om ham her bare er weird og jeg tror bare du skal glemme hans eksistens så godt ud kan :)

Held og lykke fremover og stort knus herfra :)

Redigeret 27-09-2017 kl. 14:16HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.