Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Erfaringer med det at have en stor pik


 (slettet)
(1) 25-01-2017 kl. 03:20

Kunne være sjovt at høre både piger, der har prøvet det og drenge, som måske har en tilsvarende stor pik.

Jeg skønner at termen: det er ikke størrelsen, men gørelsen er overvurderet. Det er mit indtryk at kvinder generelt elsker stor pik, og det næsten uagtet hvor umage man gør sig. Om det er synet af størrelsen eller noget i damers DNA der gør at man tænker ekstra frækt om at blive kneppet af noget ekstra stort skal jeg ikke kunne sige, men jeg synes de typiske vendinger som "det ikke størrelsen men gørelsen", eller "en pik kan også blive FOR stor", konflikter med virkeligheden ud fra alt det jeg har prøvet. Kan selvfølgelig også bare være jeg har været meget heldig.

Hvad siger kvinderne, eller mænd med stor pik? Enig, uenig? Jeg selv er 24 cm og ret fed/tyk i omkreds (slettet)
(2) 25-01-2017 kl. 09:03

Svar på indlæg nr. 1 af AlexanderBig25:

Min erfaring er at det sagtens kan blive for stort og derfor får de ondt i livmoderen hvis man knepper for hårdt. Jeg har desværre prøvet tit at samlejen måtte stoppes fordi de fik for ondt men samtidig ja de elsker stor pik men mange piger kan ikke holde til det så jeg kan godt forstå man siger det er ikke størrelsen men gørelsen og det handler jo nok om at bare fordi den er stor så er det ikke ens betydende med at du bare kan kneppe som en kanin og tro de får orgasme af det. Berøring evt med blindfold til kvinden og en isterning at lege med (evt også en fjer) og så er det i gang med forspil så pigen bliver varmet godt op og allerede er godt tændt så blir det også nemmere for dem at modtage den store pakke ?????? (slettet)
(3) 12-07-2017 kl. 18:25

Svar på indlæg nr. 1 af AlexanderBig25:

Nu vil jeg lige starte med at pointere at tøser tænder på forskellige ting.

Jeg tror du har været heldig med piger som kunne "Klare den" generelt kan det være smertefuldt hvis der ikke er plads.
Nogle piger vil bare have "hamret væggen lidt på plads"

men mine erfaringer siger også at der er en form for "blokade" som godt kan gennemtrænges hvis hun bliver tændt nok?. øh... ja? piger? kan i uddybe lidt? Kapawder, 36
(4) 28-08-2017 kl. 06:12

Svar på indlæg nr. 3 af GoGoCrazy:

Nogle kvinder foretrækker også at fx blive kaldt netop det; kvinder! Andre vil hellere være "piger" så længe de kan slippe afsted med det - og jo, "tøser" er der helt sikkert og nogle der kan lide -og ikke kan! (slettet)
(5) 21-06-2019 kl. 17:33

Jeg er rimelig veludrustet (24x16) og har tit problemer med at det en sten er svært at komme op eller at det gør ondt hvis jeg gør. Men min erfaring er at det vigtigt hun er helt våd. Og at nogen stillinger er bedre end andreHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.