Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

aldersforskel (1/3)


 (slettet)
(1) 16-06-2019 kl. 18:35

jeg tænker mega meget på aldersforskel og på at fyren ska være den som har erfaring og bestemmer. Syns i om dom/sub leje? (slettet)
(2) 21-06-2019 kl. 17:29

Svar på indlæg nr. 1 af Snartstornok:

Et eller andet sted synes jeg bare alder er et tal. Der var 8 års forskel på mig og min x. Synes fyren skal være lidt ældre (slettet)
(3) 01-07-2019 kl. 21:43

Jeg må sige at jeg er ligeglad hvem der er ældst eller hvem der har mest erfaring. Bare begge parter syne det er godt.
-Alder siger jo ikke noget om persones personlighed, men udvikling i det sen moderne samfund har gjort at det er normalt at have en mand der er 20 år ældre, men hvis man bytter rollerne ud. Så ser det helt anderledes ud, og det er ligesom dem der har fundet en dame som ældre en dem selv bliver set ned på. Fordi det plejer at være heren der er ældre, og gud dem må man ikke pille ved. Åh nej, hvad kan der dog ske. kærlighed, ulovligheder det må straffes.
jeg synes bare det er mærkeligt at det ene køn gerne må have en ældre kæreste, ,men den anden ikke må, men det ender nok ud i et samfunds-perspektiv. Fordi at førhen var det faderen der arbejde, så de unge piger skulle have en at forsørge sig, og derfor blev det en ældre mand. Og det er derfor bare et levend fra den tid. (slettet)
(4) 02-07-2019 kl. 03:30

Svar på indlæg nr. 1 af Snartstornok:

Det er et interessant emne, som bestemt har mange udøvere (inklusive mig fra tid til anden... sidste kæreste var 19... men udover vores reelle aldersforskel legede vi også en del med at 'rykke' med den i vores sex-liv)
Og i deciderede aldersforskels-lege er Dom/sub... DaddyDom/littlegirl... og en million andre af-arter... en stor del af det...
Og hvis det er en verden du er interesseret i at prøve kræfter med så er du velkommen til at skrive og stille spørgsmål på min profil (ikke et come-on... men et helt uforpligtende tilbud hvis du søger viden og har spørgsmål)...

PS. Et lille råd... hvis du søger 'erfarne' mænd at lege med bør du nok ændre dit aldersfilter på din profil da jeg som 28-årig ikke kan se din profil (kan selvfølgelig være at du søger så stor aldersforskel at jeg er for ung... og in-that-case keep on trucking... hehe... men hvis ikke skulle du overveje at andre din adgangsbegrænsning da dem du søger jo ellers ikke kan finde dig)

Men som sagt... skriv hvis du har spørgsmål om emnet.... og ellers held og lykke i dine fremtidige lege (slettet)
(5) 05-09-2019 kl. 15:05

Svar på indlæg nr. 1 af Snartstornok:

jeg tænker mega meget på aldersforskel og på at fyren ska være den som har erfaring og bestemmer. Syns i om dom/sub leje?HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.